Over ons

“Wie zijn wij”

Over ons echoburo

Echoburo Stiens is een zelfstandig echoburo waar de echo’s worden gedaan. De praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum van Stiens (Friesland) en de echoscopist is Marloes Bras. Zij neemt tijdens de echo’s ruim de tijd voor tekst en uitleg. Partners kunnen op een prachtig meekijk-scherm meekijken, zodat iedereen betrokken raakt.

Visie Echoburo Stiens

We zien het leven als een wonder. Waardevol maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde, zelfs als gezondheid afneemt. Juist dan verdient het leven zorg, aandacht en bescherming.


Marloes Bras – van der Jagt

De echo’s worden gemaakt door Marloes Bras, Marloes is in het verleden werkzaam geweest als verpleegkundige op de kraam- en verlosafdeling in het Gelderse Vallei ziekenhuis te Ede en heeft een enorme passie voor mensen. Na haar tijd in Ede heeft ze de opleiding verloskundige afgerond en is ze verhuist naar Stiens om daar een eigen praktijk te starten.

De verloskundigepraktijk is zich gaan uitbreiden met echografie. In 2008 heeft ze de basisopleiding echografie in Eindhoven afgerond en is ze gestart met de termijn echo’s binnen de praktijk. Vanaf 2013 is daar de medische echografie, waaronder de 20-weken echo bijgekomen met het daarbij horende diploma. Vanaf 2023 richten wij ons weer op de pretecho’s.

BIG-nr: 39035890503

Thiemo Bras

Thiemo is de officemanager bij Echoburo Stiens. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de administratie, de boekhouding en de externe contacten van het buro.

Mocht je naar de praktijk bellen dan kun je Thiemo aan de lijn krijgen. Voor het maken en/of verzetten van afspraken kun je prima bij hem terecht. Heb je inhoudelijke vragen wat betreft de zwangerschap dan zal hij je doorverwijzen naar de dienstdoende verloskundige.